Cautare

61989 de rezultate pentru "feraru nicolaspalare de bani in cazinoul din cluj" (7.82 secunde)
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat. "Domnul Geoana este produsul a doua Congrese pe care le-a avut partidul - unul in 2005, altul in decembrie 2006.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene. "PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor.
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. Serviciu si bani:
Fac un consum enorm de energie. ... Bani: ... se amana spre toamna pana se va elibera de toate obligatiile. Au fost sufocati in ultima perioada si au nevoie de liniste si libertate. ... Daca se grabesc vor avea de pierdut. ... sunt rezistenti, dar au nevoie de pauze. Bani:
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. Golul lui CFR a fost marcat de Pantelis Kapetanos (20). CFR a castigat si in tur, in Elvetia, cu 2-1.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Afla cum vei sta cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in noul an! Astrologul Libertatii, Elena Bunescu, iti spune cum iti va merge in dragoste si in cariera, dar si cum vei sta cu sanatatea si cu banii in noul an!
Atentie la taximetristii de pe Litoral! Mai precis la cei din Constanta! Atat cei particulari, dar si cei angajati ai unei firme, si sunt multe in Constanta, profita de turistii care nu cunosc bine traseul.
La data de 14 septembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului Special de Interventie Rapida, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 6 au efectuat doua perchezitii la domiciliile lui T. GEORGE de 28 de ani si B.
Autoritatile centrale si locale s-au specializat in pomeni si risipa banului public pe tot felul de proiecte care, uneori, frizeaza ridicolul, mai ales cand vorbim de sali de sport la sate.
BERBEC - N-ar fi exclus nici sa apara unele schimbari la locul de munca, modificari care, la inceput, s-ar putea sa nu fie deloc pe placul tau. ... - Bani: Ar fi de preferat sa eviti sa te implici in speculatii financiare, dar si in afaceri riscante.
google-analytics.com